CADEAUTIPS VOOR VALENTIJNSDAG

Het is bijna weer Valentijnsdag: de dag waarop je alles uit de kast moet halen om de liefde van je leven te verrassen. Een cadeau bedenken voor je Valentijn is niet altijd even makkelijk. Meestal blijft het maar bij een simpele roos en een doos vol chocolade. Het blijft lastig, maar gelukkig heb ik een lijstje gemaakt met cadeaus waar je vriend of vriendin wel blij van moet worden!

 • TEA TOPIC

In onze drukke maatschappij lijkt het alsof er geen tijd meer is voor een goed gesprek. Pickwick bedacht daarom Tea Topics: leuke vragen om een gesprek mee te beginnen. Het is nu ook mogelijk om voor Valentijnsdag je geliefde te verrassen met een gepersonaliseerde Tea Topic. Op 29 en 30 januari kun je vanaf 9:00 een gratis Tea Topic aanmaken op de site van Pickwick. Vervolgens wordt van jouw vraag een gepersonaliseerd theelabel aan een echt theezakje gemaakt. De ontvanger krijgt de Tea Topic dan op Valentijnsdag. Hoe leuk is dat!

 • BUCKETLIST BOEK VOOR KOPPELS

In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je liefje gedaan moet hebben. Dankzij dit boek kunnen jullie elkaar beter leren kennen Γ©n krijgen jullie misschien inspiratie voor dates. Laat geheime briefjes voor elkaar achter tussen de melkproducten in de supermarkt, herbeleef jullie eerste date, duw elkaar op de schommel en zet matching (plak)tattoo’s. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden die in het boek staan. Durven jullie het als koppel aan?

 • 999 VRAGEN AAN JE PARTNER

Naast het boek 999 vragen aan jezelf en 999 vragen aan je beste vriendin is er nu ook het boek 999 vragen aan je partner uitgebracht. Want wat is er nou leuker dan vragen over jezelf beantwoorden? Juist, vragen stellen aan je partner! Je kunt hem of haar vragen stellen over alles en iedereen uit zijn of haar leven, over hem- of haarzelf en over jullie relatie. In dit boek kun je ja/neevragen vinden, open vragen en nog veel meer. Hier blijven jullie samen nog wel even zoet mee!

 • KLIKKIE

Met een abonnement op Klikkie vallen maandelijks jouw tien mooiste foto’s op de mat. Het concept: upload maandelijks de tien mooiste foto’s vanaf je mobiel, tablet of desktop en krijg ze binnen enkele dagen thuisgestuurd in een mooie, stevige envelop. Hoe leuk is het om je liefje te verrassen met een abonnement op Klikkie? Vanaf twintig euro krijgt je geliefde drie maanden lang elke maand tien foto’s opgestuurd. Een cadeau waar jouw vriend of vriendin altijd nog herinneringen aan heeft!

 • M&M’s

De liefde van de man gaat door de maag wordt er vaak gezegd. Dit telt ook zeker voor vrouwen! Mannen Γ©n vrouwen houden meestal beide van iets lekkers, vooral van chocolade. Als je een leuk gepersonaliseerd cadeau wil geven op Valentijnsdag, kun je kiezen voor M&M’s. Op de website My M&M’s kun je zelf een cadeauverpakking met chocoladesnoepjes samenstellen. Je kunt uit ongeveer twintig kleuren kiezen, vervolgens heb je ook nog de mogelijkheid om een tekst of foto op de M&M’s te drukken. Een heerlijk cadeau voor echte zoetekauwen!

 • SURPRISE FACTORY

De cadeaus op SurpriseFactory zijn stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Op de site kun je aangeven wat je budget is en vanuit daar worden er activiteiten gezocht. Voor rond de dertig euro kun je bijvoorbeeld al blokkarten over het strand, of kun je samen met je Valentijn een avond genieten in de hoogste sauna van Nederland. Vervolgens prik je een datum en kun je ervoor kiezen de cadeaubon te versturen of in je e-mail te ontvangen. Succes gegarandeerd!

 • WIJN EN BIER BROUWEN

Eigen wijn en bier maken, wie wil dit nou niet eens proberen? Bij verschillende sites kun je bier brouw pakketten vinden, onder andere Bol.com verkoopt ze. Wijn brouw pakketten zijn wat moeilijker te vinden, ik heb wel eentje gevonden op Cadeautjes.nl. Wijnliefhebbers kennen vaak de beroemde wijngebieden, maar met deze set voor wijn hebben ze binnenkort hun eigen wijngebied in huis. Een origineel cadeau voor echte drankliefhebbers!

Q: Wat voor cadeau heb jij gekocht voor Valentijnsdag?

14 Comments

 • Reply Janet 27 januari 2019 at 19:20

  Wat een leuke tips allemaal. Wij vieren eigenlijk nooit valentijnsdag (op een kaartje na).. Dat bucketlist boek lijkt me erg leuk!

  • Reply Anke 27 januari 2019 at 19:22

   Dankjewel! (:

 • Reply Sabine 27 januari 2019 at 19:30

  Oeh die tea topic en M&M’s! Leuk leuk leuk!

  • Reply Anke 28 januari 2019 at 17:44

   Lekker hè!

 • Reply Balou 27 januari 2019 at 19:38

  Ik zou persoonlijk, als ik uit dit lijstje moest kiezen, gaan voor de surprise factory!πŸ’• lekker erop uit!

  • Reply Anke 28 januari 2019 at 17:47

   Goed idee, ik zou daar persoonlijk ook voor gaan kiezen! (:

 • Reply wandelverhaal 27 januari 2019 at 20:11

  Als er al een ideaal moment bestaat om je liefde kenbaar te maken aan je partner dan moet het wel Valentijn zijn. Maar in feite zou het iedere dag een beetje Valentijn moeten zijn , als je elkaar oprecht lief hebt nietwaar. Uit het lijstje zou ik wel gaan voor de wijn en bier brouwcursus, lijkt me supergaaf en leerrijk.

  • Reply Anke 28 januari 2019 at 17:48

   Je hebt gelijk, iedere dag zou het een beetje Valentijn moeten zijn!

 • Reply Sherry 29 januari 2019 at 16:12

  Leuke tips allemaal. Lijkt me zo fijn. Helaas heb ik geen Valentijn

  • Reply Anke 30 januari 2019 at 12:48

   Ahw wat jammer! Volgend jaar misschien?

 • Reply Ciska 29 januari 2019 at 20:12

  Wat een super leuke en Orginele cadeautips! Heel verfrissend. 😍

  • Reply Anke 30 januari 2019 at 12:47

   Dankjewel!

 • Reply Neeltje 30 januari 2019 at 08:04

  Leuke ideetjes allemaal! Ik zou het liefst iets gaan doen of bezoeken.

  • Reply Anke 30 januari 2019 at 12:47

   Daar zou ik ook voor gaan kiezen! (:

  Leave a Reply