LEIDEN SHOPLOG (O.A. H&M, PULL&BEAR)

Elke herfstvakantie proberen mijn vriend en ik een weekendje weg te boeken. Vorig jaar zijn we naar Utrecht geweest, dit jaar brachten we een nacht door in Leiden. We hebben ons dat weekend zeker vermaakt: we hebben onder andere de burcht van Leiden en de Hortus Botanicus bezocht, maar het bezoeken van winkels kon natuurlijk ook niet ontbreken! Benieuwd naar mijn aankopen? Lees snel verder!

In de herfst draag ik het liefst blazers, hoewel ik niet zoveel daarvan in mijn kledingkast heb hangen. Ik vind deze blazer dus wel een mooie toevoeging! Het is een rechte blazer met roomwitte/zwarte ruiten en er zit een okergele streep in. Ik zie al helemaal een look voor me met de blazer, een zwarte broek, zwarte coltrui en zwarte blokhakken! Een nadeel is wel dat er geen knopen op de blazer zitten, maar dat neem ik voor lief met zo’n goede prijs.

H&M – €29,99

 

 

Mijn vriend vroeg tijdens het shoppen aan mij hoeveel kledingstukken ik had met panterprint. Uuh… die kledingstukken zijn niet eens meer op één hand te tellen, oeps. Toch vond ik dat ik deze blouse mee moest nemen, ‘omdat ik nog geen blouse had met zo’n soort panterprint.’ Het is zeker geen verkeerde keuze geweest: ik heb de blouse al een aantal keren gedragen! Helaas merk ik wel dat het kledingstuk goedkoop was: de zoom laat namelijk snel los. Maar ook voor deze prijs mag ik niet zeuren!

PULL&BEAR – €15,99

 

Lucies is een echte must-see in Leiden! In deze boetiek verkopen ze allemaal minimalistische sieraden die helemaal on trend zijn, zo ook dit kettinkje met sterren. Naast de ketting heb ik ook een scrunchie gekocht in een gebroken witte kleur. Ik moest eerst wel een beetje wennen aan zo’n groot ding in mijn haar, haha! Ik heb namelijk normaal nooit echt dingen in mijn haar, ik draag het meestal gewoon los. De prijzen van de accessoires los weet ik trouwens niet meer precies, wel weet ik dat ze samen rond de twintig euro kostten.

LUCIES LEIDEN – €?

 

In de shoplog van een Youtuber zag ik deze enkellaarsjes voorbijkomen. Ik heb wel (genoeg) laarzen, maar nog niet met zo’n blokhak en hakhoogte. De hoogte van de hak is 8 centimeter, dan lijk ik eindelijk ook een beetje langer, hihi. Ik heb de laarsjes gekocht toen ze in de aanbieding waren, de prijs was toen rond de 30 euro. Ik ben echt blij met deze aankoop, je kunt de laarsjes overal bij combineren!

VAN HAREN – €34,90

Q: Wat vind jij het leukste item uit de shoplog?

 

No Comments

Leave a Reply