LUSH MAGIC CRYSTALS REVIEW

Lush heeft mijn hart gestolen. De kleurrijke, verse en biologische verzorgingsproducten zorgen ervoor dat ik elke keer weer mijn (digitale) winkelmandje vol wil stoppen met bruisballen, douchegels, maskers en andere producten. Toen ik erachter kwam dat Lush weer een nieuw product uit had gebracht, kon ik het dan ook niet laten om het mee te nemen en te gaan testen. Het product dat ik heb getest is de Magic Crystals Shower Scrub!

Magic Crystals is een shower scrub die belooft je huid zacht te maken. Op de verpakking staat: “Stap onder een warme douche, masseer de scrub in op je lichaam, spoel af en sta versteld… Het lijkt wel tovenarij!” Verder staat er op het potje vermeld dat de gebundelde kracht van verse rozemarijn, munt, en salieinfusie betoverend werkt. Pepermunt, mentholkristallen en groene munt gooien al hun charmes in de strijd. Ze moeten zorgen voor frisse tintelingen waar je als bij toverslag vrolijk van wordt.

De verpakking is zoals ik van Lush ben gewend. Een zwart, plastic potje met daarop een sticker met de ingrediënten en een illustratie van de persoon die het product heeft gemaakt. Op de bovenkant van het potje zit een draaidop met een sticker waarop de naam van het product vermeld staat. Ook een leuk weetje: de verpakking mag dan wel van plastic zijn gemaakt, ze worden wel telkens gerecyceld. Als je namelijk vijf lege potjes inlevert bij de Lush, krijg je een gratis gezichtsmasker. De lege potjes worden ingezameld en daarna begint het recycleproces al. Het productieproces vind je in dit filmpje!

Toen ik het potje opende, stond ik versteld van de kleur. Hoewel je bij het ingrediënt munt denkt aan de kleur blauw of groen (tenminste, daar denk ik aan!), word je bij het openen van de verpakking verrast met een knalpaarse kleur. Hoe mooi! Ik smeerde een kleine hoeveelheid van de scrub op mijn hand, masseerde het in en spoelde het af. Tijdens het inmasseren tintelt mijn hand door de munt en ervaar ik een heerlijk fris gevoel. Na het afspoelen voelt mijn huid super zacht aan.

Conclusie: geef mij maar een hele voorraad van deze scrub! Magic Crystals is voor alle momenten van de dag fijn, omdat de scrub je een fris gevoel geeft. De structuur van de scrub is grof. Daar hou ik wel van, aangezien je dan echt het effect voelt! De prijs kan wel een ding zijn. Je betaalt €14,95 voor 300 gram. Persoonlijk vind ik die prijs de scrub wel waard!

Q: Koop jij wel eens producten bij de Lush?

 

20 Comments

 • Reply Laura | I scream beauty 20 oktober 2018 at 19:47

  Wow prachtig! Mooie foto ook!! Ik ben gek op Lush!

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:23

   Dankjewel! (:

 • Reply Felice Veenman 21 oktober 2018 at 09:35

  ik koop nooit bij Lush, het klinkt misschien raar maar ik wordt tegen gehouden door die muur van geur…daar moet ik dan doorheen om in een winkel te komen, met producten die ik best duur vind…

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:24

   Dat klinkt helemaal niet raar hoor, hihi. Hoor wel vaker van mensen dat ze de geur in de Lush winkel(s) te heftig vinden!

 • Reply Bente Anne 21 oktober 2018 at 14:06

  Super mooie foto’s! Ben erg benieuwd naar deze scrub nu.

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:26

   Bedankt voor het compliment! (:

 • Reply An 21 oktober 2018 at 15:04

  Ik ken het product/merk niet maar bedankt voor de tip!

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:27

   Graag gedaan! (:

 • Reply corrina 21 oktober 2018 at 16:00

  Ik ken het product niet wellicht eens een keer proberen

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:28

   Het is zeker de moeite waard om eens te proberen!

 • Reply Amina 21 oktober 2018 at 19:17

  Ik vind de foto’s op je blog zo mooi! Deze scrub ziet er heel goed uit. Ja, ik gebruik altijd de Tea Tree Water voor m’n gezicht van Lush. Love it! xxx

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:31

   Bedankt voor het lieve compliment!
   Tea Tree Water vind ik ook een heerlijk product. (:

 • Reply Wendy Schuchmann 21 oktober 2018 at 20:14

  Mooi gefotografeerd met die dennenappels!

  Ik heb nooit iets bij Lush gekocht, maar hoor/ lees er wel veel goeds over, onder andere nu op jouw blog.

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:35

   Bedankt voor het compliment! (:
   Het is zeker de moeite waard om eens wat te gaan kopen bij de Lush. Ook al betaal je soms veel voor een product, je kunt er wel heel lang mee doen en het is allemaal proefdiervrij!

 • Reply Mama Isidore 22 oktober 2018 at 11:05

  Ik ken het niet. Ben ook niet zo van de scrub.

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:38

   Dat kan gebeuren!

 • Reply Yousra Yasmine 22 oktober 2018 at 11:32

  Oh wat lekker! Ik ga meteen kijken waar ik deze kan kopen 🤗 Lush zit namelijk niet bij ons in de stad

  • Reply Anke 22 oktober 2018 at 11:45

   Je kunt de scrub ook online bestellen! (:
   Jammer hé, dat de meeste Lush winkels in het zuiden van het land zitten. Fingers crossed dat de winkels straks ook naar het noorden komen!

 • Reply Danielle 23 oktober 2018 at 13:08

  Voor mezelf vind ik Lush altijd zonde van het geld haha, stom eigenlijk, maar ik koop het wel eens als luxe cadeautje voor mensen. Vind dan die stukken zeep altijd zo leuk!

  • Reply Anke 23 oktober 2018 at 16:06

   Oh ja, die cadeautjes van de Lush zijn inderdaad super leuk om te geven! (:

  Leave a Reply